20190831_150045.jpg

masterclasses

Billett til Masterclasses kjøpes som separate billetter og koster kr. 200,-. Link til billettkjøp finner du nedenfor. Hver Masterclass varer ca. 45 minutter. 

NB! Billett til Masterclass kommer i tillegg til inngangsbilletten til festivalen. Man kan altså ikke kun kjøpe billett til Masterclass.

Program oppdateres fortløpende. Vi tar forbehold om endringer.

Se billettlinken over/under for dato/tid på Masterclasses som er klare.

Alt om gin

I løpet av disse 45 minuttene gir Bjørn Christian Finbråten deg en innføring i hva gin er og hva som er forskjellen på de forskjellige typene av gin.

Du lærer også hvordan du kan lage en Gin & Tonic og en Dry Martini. Alt dette er spunnet rundt historien om gin, fra 1700-tallet og frem til i dag.

Stig Bareksten/Crafted Brands/Interbrands

Barekstens Botaniske Univers. En sjelden sjanse til å få med seg et foredrag med fenomenet bak Norges fremste gin-merkevare!

Vinatia/Hapusa Himalayan Dry Gin

Å bruke alle sansene til å oppdage forskjellige planter og botaniske hemmeligheter er ikke lett.

I masterklassen Gin Senses lærer Spirit Master Héktor Monroy oss hvordan vi gjenkjenner smaker og gir oss innsikt i prosessen som ligger bak ei flaske Hapusa fra Himalaya.

  • Hapusa betyr einerbær på indisk og ginen inneholder også korianderfrø, mango, gurkemeie, ingefær, gondhora-lime, kardemomme og mandel

  • Héktor Monroy ble kåret til Spanias beste mixologist i 2010, Most Voted Mixologist of World Class China, og har bakgrunn fra Gin Mare samt en rekke eksklusive merkevarer. Han kommer til Fredrikstad Ginfestival!

Harahorn Small Batch Gin – Brennerieventyret på vei ut i den store verden

Norges mest solgte håndverksgin siden lanseringen i 2015! Den har med gode norske råvarer posisjonert seg også i det internasjonale gin-markedet.

Hør historien bak, bli kjent med råvarene og ikke minst hvordan du best bruker denne høyt premierte gin’n på best mulig måte. Møt Bernard Tønder Smith, Harahornambassadør, bartender, historieforteller og ikke minst en «kjenner» av kvalitetsdrikke.