top of page

kjære utstillere!
Her er info

Vi ønsker hjertelig velkommen til Fredrikstad Ginfestival 2022.

Flere spennende brands og Masterclasses er allerede på plass, og vi håper å se deg i en av Norges mest spennende byer siste helg i august.

 

Festivalen arrangeres på Fredrikstad Bryggeri og datoene er fredag 27. og lørdag 28. august, hhv. kl. 17.00 - 22.30 og kl. 13.00 - 20.30. 

Praktisk informasjon:

Fredrikstad Bryggeri har vært et kjent og kjært landemerke i Fredrikstad siden 1878, og ligger i Bydalen, i gangavstand til jernbane og Fredrikstad sentrum.

 • Tilgang til lokalene: Hele fredag 27. august. Ønsker utstiller å rigge egen stand på et tidligere tidspunkt, avtaler vi tid.

 • Parkering/lossing: Det er gratis parkering utenfor Bryggeriet. Større biler kan parkeres på gårdsplassen vår.

 • Har dere behov for hotell, har vi ordnet festivalrabatt for utstillere.

 • Festivalen foregår i Bryggeriets selskapslokaler; Gjærhuset, Iskjelleren og Gildesalen. Matservering foregår utendørs i bakgården.

 • Fredrikstad Bryggeri har egen skjenkebevilling, og har vanligvis lov å skjenke 450 personer samtidig i våre lokaler. På grunn av pandemien, og for å kunne gjennomføre et godt smittevernregime, begrenser vi antall billetter til 200 billetter pr. dag. Publikum vil erfaringsvis spre seg gjennom festivalens åpningstid.

 • Arrangør bemanner for mottak av publikum, salg av bonger, egne barer, matsalg, vask, oppvask, rydding, vakthold samt nødvendige støttefunksjoner for utstiller inkludert HMS og generelle smitteverntiltak.

 • Utstiller bemanner egen stand og ev. Masterclasses​.

 • Fredrikstad Bryggeri har under hele pandemien hatt et strengt smittevernregime, og har valgt å holde stengt også utenfor periodene hvor det har vært pålegg om dette. Under festivalen vi vi sørge for spriting av flater, antibac, og selvsagt ivareta gode avstands- og smitteverntiltak.

 • Skulle dagens nasjonale tiltak også være gjeldende siste helg i august, vil vi kreve vaksinepass eller gyldig negativ covid-test av samtlige billettkjøpere ved inngang.

Økonomi:

 • Vi selger billetter à kr. 495,- + billettavgift, som inkluderer inngang og ett ballongglass pr. kunde.

 • 10 drikkebonger à 2 cl., verdt kr. 25,- pr. stk. inkl. mva. Antall bonger de besøkende må bruke på de forskjellige gin-merkene kan og vil variere ut ifra merkets utsalgspris på Vinmonopolet. (Her er prismodellen vi anbefaler.)

 • Alle inntekter fra salg av bonger (i billett og ekstrasalg) fordeles 50/50 mellom arrangør (Losjeveien 2 AS og utstiller)

 • Billetter til Masterclassene prises og selges av arrangør, og inntekter fordeles mellom utstiller og arrangør etter nærmere avtale. Pga pandemien og smittevernhensyn er det pr. i dag usikkert hvor mange vi kan ha plass til under MC, men maksantallet er ca. 30 personer.

 • Utstiller betaler kr. 1.200,- eks. mva. i standleie, som inkluderer leie av plass, bord, is, tonic water (hvis behov) begge dager. Utstiller må ha med ev. duker og annet nødvendig materiell. Vi oppfordrer utstillerne til å profilere egne brands og bidra til et visuelt godt inntrykk av festivalen.

 

Mat og servering:

 • Vi tilbyr en hyggelig ramme i flotte lokaler, hvor det i tillegg til gin også vil bli solgt andre drikkevarer og grillmat tilberedt i bakgården (med sitteplasser og avstandskrav iht. til gjeldende pålegg og anbefalinger.)

 • Fredag kveld etter stengetid inviterer vi til et bransjetreff for utstillere der vi byr utstillerne på en velfortjent matbit, med en øl eller et glass vin til. (Salg av drikke frem til kl. 02.30.)  

Masterclasses:

Flere Masterclasses er allerede booket av påmeldte utstillere, men vi har plass igjen. Dette er en gyllen mulighet til å reklamere for akkurat deres brands, og treffe et gin-interessert publikum.

Kontaktpersoner:

Arrangementsansvarlige/salg/bonger/HMS:

Ulf Morten Davidsen, tlf. 908 91 366

Ulf Eriksen, tlf. 971 89 007

Utstiller/standrigging/logistikk:

Thor Andersen, tlf. 926 07 798

Ole Henrik Leister, tlf. 909 64 259

Masterclasses/markedsføring:

Armand Fjeld, tlf. 414 49 434

Håvard Kristoffersen, tlf. 414 49 424

Benytt kontakt@fredrikstadbryggeri.no ved mailhenvendelse til oss.

For å sikre utstillerne gode plasser, og planlegge smittevern ut ifra endelig antall utstillere, setter vi pris på en snarlig påmelding. Vi setter stor pis på om du benytter skjemaet under ved påmelding.

bottom of page